Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rivlin ile Abbas'ın bir araya gelmesi için görüşüldüğü iddia edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rivlin ile Abbas'ın bir araya gelmesi için görüşüldüğü iddia edildi

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Brüksel'de bir araya gelmesi için görüşmeler yapıldığı iddia edildi.

İsrail Kanal 10 televizyonunda yer alan haberde, İsrailli bazı kesimlerin Brüksel'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Rivlin ile hafta içinde burayı ziyaret edecek Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın bir araya gelmesi için görüşmeler yaptığı belirtildi.

Görüşmenin düzenlenmesi için çalışmaların hükümet ya da bakanlıklar aracılığıyla yapılmadığı ancak Başbakan Binyamin Netanyahu'nun bilgisi olduğu ifade edildi.

Gerçekleşmesi halinde Rivlin ile Abbas arasında yapılan ilk görüşme olacağına dikkat çekilen haberde, konuyla ilgili ayrıntılara yer verilmedi.

Söz konusu iddialara ilişkin Filistin tarafından açıklama yapılmadı.

İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, 4 günlük ziyaret için bugün Brüksel'e giderken, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın da hafta ortasında resmi temaslarda bulunmak üzere burayı ziyaret etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...