Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanya, erken seçime gidiyor

Düzenleyen:
İspanya, erken seçime gidiyor

DÜNYA Haberleri

İspanya, siyasi belirsizlik ve ekonomik kaygılar gölgesinde 26 Haziran'da erken seçime gidiyor. Kamuoyu anketlerine göre seçimden sürpriz bir sonuç beklenmiyor.

- "Liderlerin bir an önce bir çözüm üretip geleceğe bakmaları gerekiyor"
Anadolu Ajansı muhabirinin yaptığı sokak röportajlarında da İspanyolların siyasetçilerden beklentilerinin daha fazla olduğu görüldü.
İspanya'daki yeni dönemin 4 büyük partinin liderlerinin pazarlık yapmayı öğrenmesi gerektiğini ortaya koyduğunu savunan Francisco Jose Martin, "İspanyollar bu politik durumdan yoruldular. Liderlerin bir an önce bir çözüm üretip geleceğe bakmaları gerekiyor." şeklinde konuştu.
Diğer bir İspanyol vatandaşı Gonzalo Higaldo da, "Aralık ayındaki sonuçlar hiçbir partiyi memnun etmediği gibi partiler ortak kararlar da alamadılar ve hükümet kurulamadı. İnsanlar bu durumdan hoşnut değil ve her geçen gün politik işleyişe olan inançlarını kaybediyorlar." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...