Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Gazze'nin denizden ablukası devam edecek'

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
'Gazze'nin denizden ablukası devam edecek'

DÜNYA Haberleri  / NTV

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye ile yapılan anlaşma sonrası İsrail'in Gazze'ye denizden ablukasının devam edeceğini söyledi.

İsrail ile Türkiye arasındaki anlaşma sonrası Başbakan Binali Yıldırım ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu eş zamanlı basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da kameraların karşısına geçerken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da İtalya'nın başkenti Roma'da eş zamanlı basın toplantısı düzenledi. 

Türkiye ile yapılan anlaşma sonrası İsrail'in Gazze'ye denizden ablukasının devam edeceğini belirten İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Bu anlaşma, Türk topraklarından İsrail'e yönelik herhangi bir terör saldırısını da engelliyor" dedi.

NETANYAHU'DAN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI 

İsrail Başbakanı Netanyahu, yapılan anlaşmanın İsrail doğalgazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaşmasının önündeki engelleri de kaldırabileceğini belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...