Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suudi Arabistan Kralı Selman'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye

DÜNYA Haberleri  / AA

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'da yer alan habere göre Kral Selman, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sebebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği taziye mesajında, saldırıyı şiddetle kınadığını ve saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

"İnsani ve ahlaki hiçbir etik ile bağdaşmayan, vatandaşların hayatlarını kaybettiği Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı haberini derin üzüntü ve hüzün içinde öğrendik." ifadesini kullanan Selman, şunları kaydetti:

"Terör saldırısını şiddetle kınadığımızı ve kabul edilemez olduğunu belirterek, bu saldırılar nedeniyle acılarınızı paylaştığımızı, size, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk halkına, Suudi Arabistan devleti ve halkı olarak da en derin taziyelerimizi iletiyorum. Allah'tan hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır ve yaralananlara da yakın zamanda şifa temenni ediyorum."

İçişleri Bakanı Muhammed bin Nayif bin Abdulaziz ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman bin Abdulaziz de terör saldırısıyla ilgili Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Mesajlarda, hiçbir din, ve hiç bir gelenekle bağdaşmayan bu terör saldırısının şiddetle kınandığı ve kabul edilemez olduğu ifade edilerek, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa temennisinde bulunuldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...