Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama'dan Türkiye-Rusya yorumu

Düzenleyen:
Obama'dan Türkiye-Rusya yorumu

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Obama, Türkiye-Rusya ilişkilerindeki normalleşmeyi değerlendirdi ve Erdoğan'a tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile telefonda görüştü. Obama, İstanbul'daki terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve onun şahsında tüm Türkiye halkına taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığın'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Obama ile görüşmesine ilişkin yapılan açıklama ise şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşmiştir.

ABD Başkanı Obama, İstanbul'daki menfur terör saldırısını şiddetle kınadığını belirterek, Türkiye ile yakın dayanışma içinde olduklarını vurgulamıştır.

Sayın Obama, Cumhurbaşkanımıza ve onun şahsında tüm Türkiye halkına taziye dileğinde bulunmuştur.

TÜRK-RUS İLİŞKİLERİ HAKKINDA OBAMA'DAN TEBRİK

Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleştirilmesi ve Rusya ile ilişkilerin yeniden canlandırması için atılan cesur adımlardan dolayı ABD Başkanı Obama'nın Cumhurbaşkanımıza tebriklerini ilettiği görüşmede, bu gelişmelerin terörle mücadeleyi güçlendireceğine de değinilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız da duyarlılığından dolayı Sayın Obama'ya teşekkürlerini iletmiştir."

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...