Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtalya Başbakanı Renzi'den Yıldırım'a taziye telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İtalya Başbakanı Renzi'den Yıldırım'a taziye telefonu

DÜNYA Haberleri  / AA

Başbakan Binali Yıldırım ile telefonda görüşen İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle taziye ile dayanışma dileklerini iletti.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Yıldırım, İtalya Başbakanı Renzi ile telefonda görüştü. Görüşmede, Renzi, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı nedeniyle İtalya hükümeti ve halkı adına taziye ile dayanışma dileklerini belirtti.

Renzi'ye dilekleri için teşekkür eden Başbakan Yıldırım da Türkiye'nin terörizmin her türüyle kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğini, bu mücadeleye bütün ülkelerin samimi destek vermesi gerektiğini ifade etti.

İkili ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin de ele alındığı telefon görüşmesinde Yıldırım ve Renzi, ileriki dönemde bir araya gelerek, Türkiye-İtalya iş birliğine ivme kazandırılması konusunda mutabık kaldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...