Bangladeş'te restona saldırı çatışma sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bangladeş'te restona saldırı çatışma sürüyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Bangladeş'te saldırganlar restoran bastı. Restorandaki müşterileri ve personeli rehin alan saldırganlar, polisle çatıştı. Çatışmanın halen devam ettiği belirtiliyor.

 

Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir restoranda yaklaşık 20  kişiyi rehin alan silahlı saldırganlarla polis arasında çatışma çıktı.

Bangladeş medyası, yerel saatle 21.20'de büyükelçilik binalarının da  yer aldığı gülşen bölgesindeki hem yerli hem yabancıların uğrak mekanları arasında yer alan Holey Artisan Bakery adlı restoranı basan  saldırganların ateş açıp personelle müşterileri rehin aldığını duyurdu.

CNN İnternational çatışma bölgesine yakın bir polis karakolunda görevli bir polis memurunun vurularak öldürüldüğünü bildirdi.

Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi gönderildiği belirtildi.

Restoranın çevresini kordona alan güvenlik güçleriyle saldırganlar  arasında çatışma çıktığı bildirildi.

Çatışmada 2'si polis 3 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Dakka'daki ABD Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan  açıklamada silah sesleri duyulduğu ve rehinlerin hala içeride olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...