Almanya Başbakanı Merkel döner standını ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Almanya Başbakanı Merkel döner standını ziyaret etti

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya Başbakanı Merkel, katıldığı yaz şenliğinde döner standını ziyaret ederek döner kesti.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, lideri olduğu Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) ve Hristiyan Sosyal Birlik Partisi (CSU) Federal Meclis Grubu’na bağlı Orta Ölçekli İşletmeler Birliği’nin başkent Berlin'deki geleneksel yaz şenliğine katıldı.

Şenlikte yer alan bazı şirketlerin stantlarını ziyaret eden Merkel, bir döner şirketinin standında döner tezgahının başına geçti. Stant çalışanından kendisine bir tabak hazırlanmasını isteyen Merkel, kestiği dönerin yanı sıra salatayı tattı.

Merkel, stant çalışanlarının özçekim ricasını kırmayarak fotoğraf çektirdi.

Döner şirketinin sahibi Hanifi Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllardır bu şenlikte yer aldığını ve stant açtığını belirterek, Merkel'in de şenliğe katıldığında her seferinde döner standına uğradığını ve dönerden tattığını söyledi.

Merkel ile bazen kısa sohbet imkanı bulduğunu anlatan Aydın, "Çok hoşuna gittiğini ifade ediyor. Döneri severek yediğini anlatıyor." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...