Türk iş adamları, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında

Düzenleyen:
Türk iş adamları, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan’da Faaliyet gösteren, Türk iş Adamları derneği TÜSİAB, Ramazan Bayramı Dolayısıyla, Cephe hattında görev yapan Askeri ziyaret edip bayramlaştılar.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın daveti üzerine Cephe hattına giden Türk iş Adamları, Azerbaycan’ın Ermenistanla cephe hattı bulunan Tovuz şehrinde askeri birlikleri ziyaret ettiler. Ziyarete TUSİAB Başkanı Celil Polat, Genel Sekreteri Ufuk Aydın, Başkan Yardımcısı Lokman Kartal ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akbıyık  katıldı. TÜSİAB`a bölgelerine ve askeriyeye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Ganire Paşeyeva, “ Bugün kardeş ülkemiz Türkiye``nin iş dünyası ile birlikte sizin bayramınızı kutlamaktan çok mutluyuz. TÜSİAB her zaman Milli ve Manevi konularda hassas olmuş, ülkemize yatırım yapmaya gelen iş adamları olarak ülkemizin her bölgesine böyle anlamlı ziyaretler yapmıştır” dedi.

Ziyarette askere hitap eden TÜSİAB Başkanı Celil Polat, “Burada, Bu güzel ve modern karakolda görüyoruz ki Azerbaycan devleti bölgenin en güçlü ordularından birine sahiptir. Azerbaycan Cumhurbaşkanı`nın yürüttüğü politikalar askeri sanayide de güçlenmemizi, modern bir ordu olarak ortaya çıkmamızı sağlamıştır. Bu ordu dosta güven, düşmana korku salmaktadır. Türkiye`li kardeşleriniz olarak sizlerin işgal altındaki topraklarınızın bir an önce işgalden azat edilmesi için elimizden gelen her şeye hazırız, dilerim bir dahaki bayramlarımızı orada kutlarız” dedi.

Konuşmalardan sonra TÜSİAB Başkanı Celil Polat`a bir Azerbaycan askeri üniforması hediye edildi.

Üniformayı giyen Polat, “ Hayatımın en anlamlın anını yaşıyorum, Azerbaycan`ın bu mukaddes üniformasını ömrümce taşıyacak ve onu namusum gibi koruyacağım. Artık ben de kardeş ülkemin gönüllü bir askeriyim” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...