Muhabirin bu yaptığı işinden etti

Düzenleyen:
Muhabirin bu yaptığı işinden etti

DÜNYA Haberleri

Meksika'da Azteca Puebla adındaki bir TV kanalında muhabir olarak çalışan Lydia Cummings, sel haberi yaparken ıslanmamak için kendini iki kişiye taşıtınca kovuldu.

TV kanalı; fotoğrafların sosyal medyaya yansıması ve bir anda Meksika'da viral olması nedeniyle işinden olan 24 yaşındaki muhabirin kovulma nedenini 'yüzü olduğu toplumun insanlara olan saygısızlığı' olarak açıkladı.

KENDİSİNİ SAVUNDU

Fotoğrafı gören pek çok kişi, Cummings'in pahalı giysileri ve ayakkabıları ıslanmasın diye tıpkı bir 'prenses' gibi endişelendiği yorumunda bulundu. Cummings ise kendisini şöyle savundu: O an bir çift ayaklarımın ıslanmaması için beni taşımayı teklif etti. Bunu kabul etmemek çok kaba olacaktı. Ne olursa olsun ben işimi seviyorum, gazeteci olmak istiyorum. Daha önce de pek çok kez sel haberi yaptım, defalarca ıslandım ve asla umursamadım. Bu olay sakinleşince önüme gelen yeni iş fırsatlarına odaklanacağım.'

SOSYAL MEDYA DALGASINI GEÇTİ

Sosyal medya ise fotoğrafın yayılmasının ardından photoshop'la o anın dalgasını geçen fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflar 'Lady Reportera' hashtag'iyle paylaşıldı.

Muhabirin bu yaptığı işinden etti

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...