Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus jetleri Halep'te sivilleri vurdu: 4'ü çocuk 19 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus jetleri Halep'te sivilleri vurdu: 4'ü çocuk 19 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in batısındaki İbyin beldesine düzenlediği hava saldırısında 4'ü çocuk 19 sivilin öldüğü bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus jetlerinin Halep'in batısındaki İbyin beldesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu aralarında 4 çocuğun da bulunduğu 19 sivil yaşamını yitirdi.

Rusların bombardımanında yaralananların beldedeki sahra hastanesinde tedavi altına alındığını ifade eden yetkililer, Rusların saldırısında çok sayıda yerleşim yerinin hasar gördüğünü kaydetti.

Yetkililer ayrıca, Rus savaş uçaklarının kentin Kafr Hamra beldesi ile Anadan ve Hreytan ilçesini de bombaladığını belirtti. Söz konusu belde ve ilçelere düzenlenen saldırılar sonucu çok sayıda sivilin yaralandığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...