BM Suriye Özel Temsilcisi'nden 'Bahoz Erdal' açıklaması

Düzenleyen:
BM Suriye Özel Temsilcisi'nden 'Bahoz Erdal' açıklaması

DÜNYA Haberleri

BM Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura, kendisine Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü iddiasının sorulması üzerine, "Bu konuda bilgim yok. İlk defa duyuyorum" dedi.

BM Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura, PKK'nın sözde yöneticisi Bahoz Erdal'ın öldürülmesiyle ilgili sorulan soruya verdiği cevap şok etkisi yaşattı. Mistura, "Bu konuda bilgim yok, İlk defa duyuyorum" dedi.

"KONUYU ARAŞTIRACAĞIM"

İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ve Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi'nin (MYK) Başkanı Riyad Hicab'la bir araya gelmek üzere Roma'da bulunan BM Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura, gazetecilerin Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü iddiasına yönelik sorusuna, "Bu konuda bilgim yok. İlk defa duyuyorum. Bunu bana haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Böylece bu konuyu araştırmış olacağım" diye yanıt verdi.

BM Suriye Özel Temsilcisi'nden 'Bahoz Erdal' açıklaması

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...