Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransa’da Türk aile evlerinde ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fransa’da Türk aile evlerinde ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa’nın doğusundaki Folschviller kentinde 4 kişilik Daşdemir ailesinin bireyleri evlerinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Folschviller’deki Daşdemir ailesine ait müstakil evde anne ile 3 ve 7 yaşlarındaki çocuklarının boğularak öldürüldüğü, bileklerinde kesik bulunan baba Gökhan Daşdemir'in de hayatını kaybettiği belirlendi.

Folschviller Belediye Başkanı Gabriel Müller, yerel basına yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra ortaya çıkan dramın kentte şok etkisi yaşattığını söyledi.

Aileyi ziyarete giden annenin kız kardeşinin olayı fark ederek jandarmaya haber verdiğini aktaran Müller, yapılan incelemelere göre baba Daşdemir’in önce çocuklarını ve eşini öldürdüğü, daha sonra da intihar ettiğinin anlaşıldığını söyledi.

Daşdemir çiftinin yakınları ise karı kocanın bir süredir sorunlar yaşadığını ancak garaj kapısının açık olması ve ailenin aracının evden 200 metre uzakta bulunması nedeniyle cinayet ihtimalinin de araştırılması gerektiğini dile getirdi.

Sarreguemines Savcılığının olayla ilgili yarın açıklama yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...