Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus savaş uçakları sivilleri vurdu: 25 ölü

Düzenleyen:
Rus savaş uçakları sivilleri vurdu: 25 ölü

DÜNYA Haberleri

Suriye'de Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in batısındaki Etarib ilçesine düzenlediği hava saldırısı sonucu 25 kişinin öldüğü, 50 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'e bağlı muhaliflerin kontrolündeki Etarib ilçesinde yerleşim yerine 3 ''vakum bombasıyla'' hava saldırısı düzenledi.

Saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 25 kişi yaşamını yitirdi, 50 kişi de yaralandı. Saldırıda yaralananlar, ilçedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırı sonucu yerleşim yerinde maddi hasar meydana gelirken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. 

Halep'te 3 mahalleye saldırı

Suriye'de, rejim ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in 3 mahallesine düzenlediği saldırılarda 21 kişinin öldüğü bildirildi.

Sivil savunma yetkililerinden alınan bilgiye göre, rejim ve Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Bustan el-Başa, Kerm el-Beyk ile Es-Sukkeri mahallerine düzenlediği saldırılarda 21 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...