Sisi: 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimine katılabilirim

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sisi: 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimine katılabilirim

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, 2018’de yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimine katılabileceğini söyledi.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Mısır’ın El-Ahbar, El-Ahram ve El-Cumhuriyye kamu gazeteleri genel yayın yönetmenleriyle yaptığı ve Ahbar gazetesinin internet sayfasında yayınlanan söyleşinin 3’üncü bölümünde, 2018’de yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimine katılabileceğini belirterek, Mısırlıların iradesine karşı sessiz kalamayacağını ifade etti.

Sisi, “Ben halkın iradesinin rehiniyim. Halkın iradesi ikinci defa seçimlere katılmam yönündeyse yaparım.” dedi.

Daha önce yayınlanan bölümde Sisi, Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım’ın "Mısır ile ilişkileri geliştirmek istediklerine" ilişkin sözleriyle ilgili soru üzerine, “Mısırlılar ve Türkler arasında düşmanlığı gerektirecek bir durum bulunmuyor. Biz, Mısır politikalarını gözden geçirmesi için Türkiye yöneticilerine gereken zamanı tanıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...