Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeman: Müslüman göçmenler Avrupa'ya kabul edilmemeli

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Zeman: Müslüman göçmenler Avrupa'ya kabul edilmemeli

DÜNYA Haberleri  / AA

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Zeman, ''Müslüman göçmenler, Çek Cumhuriyeti'ne, Avrupa'ya kabul edilmemeli.'' dedi.

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Müslüman göçmenlerin Çek Cumhuriyeti'ne ve Avrupa'ya kabul edilmemesi gerektiğini söyledi.

Macar Haber Ajansının (MTI) haberine göre, Zeman yaptığı açıklamada, Avrupa'da son dönemde de göç olduğunu ama bunun kıta içinde gerçekleştiğinden dolayı herhangi bir soruna neden olmadığını iddia ederek ''Avrupa'ya gelen Müslüman sığınmacılar Avrupalıların aksine değişik kültürlerden geliyorlar. Bu yüzden onların Avrupa toplumlarına entegre edilebilmeleri hakkında şüphem var.'' dedi.

Son dönemde Avrupa'da gerçekleşen göçün ağır problemler doğuracağını savunan Zeman, ''Müslüman göçmenler, Çek Cumhuriyeti'ne, Avrupa'ya kabul edilmemeli.'' şeklinde konuştu.

DEAŞ terör örgütünün faaliyetleri dolayısıyla Avrupa'daki güvenlik durumunun bir yıl öncesine göre daha da kötü olduğunu ifade eden Zeman, DEAŞ'e karşı NATO'nun harekete geçmesi gerektiğini kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...