Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ÖSO askerlerine Gaziantep'in meşhur baklavası

Düzenleyen:
ÖSO askerlerine Gaziantep'in meşhur baklavası

DÜNYA Haberleri

Suriye’nin Halep şehrine bağlı Cerablus’u DAEŞ’in elinden alan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerlerine Gaziantep’in meşhur baklavası ikramında bulunuldu.

İmkan Der Gaziantep Şubesi Başkanı Sait Gökdere ve dernek üyeleri Fırat Kalkanı operasyonu ile Türk Silahlı Kuvvetleri’e ait özel zırhlı birliklerin takviyesi ile Suriye’nin Cerablus kentini DAEŞ’den temizleyen Özgür Suriye Ordusu askerlerine Gaziantep’in meşhur baklavasından ikram etti. Gökdere ve yanındakiler Gaziantep’ten götürdüğü baklavaları, kentte güvenlik tedbirleri alan ÖSO askerlerine dağıtarak, afiyet olmasını diledi.

ÖSO askerlerine Gaziantep'in meşhur baklavası

Gökdere, askerlerin oldukça zor arazi ve hava koşullarında mücadele ettiğini belirterek, "Bu askerlerimizin enerjiye ihtiyacı var. Enerji deposu olan baklavamızdan ikram etmek istedik. İnşallah Fırat kalkanı operasyonu başarı ile sonuçları. Suriye’deki iç savaş, barışla neticelenir. Akan kan durur ve Suriye eski günlerine geri döner" dedi.

ÖSO askerleri de baklavanın kendileri için moral olduğunu kaydederek, dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...