Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bağdat'ta kan akmaya devam ediyor: 9 ölü

Bağdat'ta kan akmaya devam ediyor: 9 ölü

DÜNYA Haberleri

Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen şiddet olaylarında 9 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bağdat emniyetinden yüzbaşı Yasir el-Mustafa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentin El-Amiriyye bölgesinde bir manav yakınlarına yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 kişinin yaralandığını belirtti.
Mustafa, El-Meamil bölgesinde ise silahlı kişilerin sivillere ait bir eve baskın düzenleyerek, 4'ü kadın 1'i erkek 5 kişiyi öldürdüğünü ifade etti.
Zeyune bölgesinde kimliği henüz belirlenemeyen silahlı 3 kişinin yoldan geçen bir otomobili durdurarak içinde bulunan 2 kadını öldürdüğünü aktaran Mustafa, El-Huseyniye bölgesinde ise bir kişinin silahlı kişilerce vurularak öldürüldüğünü belirtti.
Güvenlik zafiyetinin yaşandığı Bağdat, sık sık şiddet olayları ve bombalı saldırılara sahne olurken, Iraklı yetkililer, söz konusu saldırıların arkasında terör örgütü DAEŞ ile bağlantılı grupların bulunduğunu savunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...