Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama'dan, Mahmut Abbas'a teşekkür

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Obama'dan, Mahmut Abbas'a teşekkür

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD Başkanı Obama, Peres'in cenaze töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında törene katılan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a teşekkür etti.

ABD Başkanı Barack Obama, eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in cenaze töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında törene katılan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a teşekkür ederek, Mahmud Abbas'ın cenaze törenine katılmasının geçmişte denenen ancak sonu gelmeyen barış için de bir ümit kaynağı olduğunu ifade etti.

PERES İÇİN "SEVGİLİ DOSTUM" DEDİ

ABD Başkanı Barack Obama, çarşamba günü hayatını kaybeden eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in cenaze töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Peres için "Sevgili Dostum" ifadesini kullanan Obama, "Siyonist inancın merkezinde adalet ve umudun olduğunu gösterdi" dedi.

ABBAS'A TEŞEKKÜR

Konuşması sırasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a cenaze törenine katıldığı için teşekkür eden Obama, Mahmud Abbas'ın cenaze törenine katılmasının geçmişte denenen ancak sonu gelmeyen barış için de bir ümit kaynağı olduğunu kaydetti. Şimon'un bir grup insanın diğerlerini canavarlaştırdığını küçük yaşlarda gördüğünü vurgulayan Obama, "Bu burum, Şimon'u zorluklara hazırladı ve tehditlere karşı dikkatli bir hale getirdi. Ancak, bu durum onun kalbini katılaştırmadı" ifadelerini kullandı. Peres'in İsrail'in kurulması için verdiği emeğe değinen Obama, katkılarının her zaman hissedildiğini aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...