HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Halep'in en büyük hastanesi bombalandı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Halep'in en büyük hastanesi bombalandı: Ölü ve yaralılar var
Halep, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de katil Esad güçlerinin varil bombalı saldırısı sonucu Halep'te muhaliflerin denetimindeki en büyük hastanenin kullanılmaz hale geldiği bildirildi. Şiddetli bombardımanda aralarında sağlık görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda sivil hayatını kaybetti.

Suriye'de katil Beşar Esad rejimine ait helikopterler kuşatma altında bulunan Halep'in Sahur semtindeki sahra hastanesine varil bombasıyla saldırdı. Bombardıman sonucu hastanenin kullanılmaz hale geldiği, çok sayıda ambulans ve araçta da hasar oluştuğu belirtildi. Rejim güçleri hastanedekileri tahliye eden yardım ekiplerini de hedef aldı. AA muhabirine konuşan Halep'teki yerel medya aktivistlerinden Mervan Salim de hastaneye düzenlenen saldırıda aralarında sağlık görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda sivilin hayatını kaybettiğini aktardı. Yaralıların bölgedeki başka hastanelere kaldırıldığını dile getiren Salim, Sahur Hastanesi'nin muhalif bölgedeki en büyük hastane olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...