Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bollywood filmleri Pakistan'da gösterimden kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bollywood filmleri Pakistan'da gösterimden kaldırıldı

DÜNYA Haberleri  / AA

Lahor, Karaçi ve İslamabad şehirlerindeki önde gelen sinema salonları, orduya destek vermek için Hint filmlerininin gösterimini durdurdu.

Pakistan'daki önde gelen sinema salonlarında "ordu ile birlik" mesajı vermek için Bollywood filmlerinin gösterilmeyeceği bildirildi.

Hindistan ile Pakistan arasında Keşmir sorunu sıcaklığını korurken, gerginlik sinema sektörüne de sıçradı. Pakistan'ın en büyük şehirlerinden Lahor, Karaçi ve başkent İslamabad'daki sinemalarda Hint filmlerinin gösterilmemesi kararı alındı.

Önde gelen sinema salonu sahipleri, kendi istekleriyle bu kararı aldıklarını belirtirken, amaçlarının "Pakistan ordusuna destek vermek" olduğunu belirttiler.

Bollywood filmleri olarak da bilinen Hint filmleri, Pakistan'da son derece popüler. Birçok Pakistanlı aktör ve aktris de Bollywood filmlerinde boy gösteriyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...