Kadife kaplı tabutlarda uyuyacak 2 kişi aranıyor

Düzenleyen:
Kadife kaplı tabutlarda uyuyacak 2 kişi aranıyor

DÜNYA Haberleri

Romanya’da Kont Drakula’nın kalesi olarak bilinen Bran Şatosu'nda Cadılar Bayramı’nı geçirecek kişiler aranıyor. 70 yıldır kimsenin gecelemediği kalede kalma fırsatını kazananlar, kadife kaplamalı tabutlarda uyuyacak.

Airbnb sitesi, 31 Ekim’de kutlanacak Cadılar Bayramı’nı filmlerdeki gibi bir atmosferde geçirmeyi hayal edenler için unutulmayacak bir fırsat sunuyor. Sitede düzenlenen yarışmada, Romanya’da Kont Drakula’nın kalesi olarak bilinen ve müze olarak hizmet veren Bran Şatosu'nda geceleyecek 2 kişi aranıyor. Kont Drakula (Vlad Tepeş), tarihte 'Kazıklı Voyvoda' ve 'vampirlerin atası' olarak da anılıyor. At arabasıyla günbatımında kaleye getirilecek ve Drakula karakterini yaşatan yazar Bram Stoker’ın torunu Dacre Stoker’ın karşılayacağı talihliler, kadife döşemeli tabutlarda uyuma fırsatı yakalayacak ve ayrıca 70 yıl sonra kalede uyuyacak ilk insanlar olacak.

Kadife kaplı tabutlarda uyuyacak 2 kişi aranıyor

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...