HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Putin'in eski danışmanı 'kaza' sonucu ölmüş

Düzenleyen: /
Putin'in eski danışmanı 'kaza' sonucu ölmüş
Putin Danışmanı, Mikhail Lesin, , Haber

DÜNYA Haberleri

ABD’nin başkenti Washington’da kaldığı bir otelde geçen yıl ölü bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in eski medya danışmanı Mikhail Lesin’in, aşırı alkol tüketiminin de etkisiyle “kaza” sonucu öldüğü bildirildi.

ABD Adalet Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, soruşturmanın tamamlandığı belirtilerek, Lensin’in aşırı alkol tüketiminin de etkisiyle “kaza” sonucu öldüğünün tespit edildiği kaydedildi. 

Açıklamada, başında, boynunda, gövdesinde, alt ve üst eklemlerinde bulunan darp izlerinin "akut etanol intoksikasyonu" sonucu Lensin’in yere düşmesiyle gerçekleştiği bilgisine yer verildi. 

Rusya Devlet Başkanı Putin’in eski danışmanlarından iş adamı ve medya patronu Mikhail Lesin, Kasım 2015’te Washington’da kaldığı bir otelde ölü bulunmuştu. Ailesi Lesin’in kalp krizi nedeniyle öldüğünü duyururken, Washington yetkilileri başında ve boyunda darp izleri bulunan Lesin’in kesin ölüm nedenini tespit etmek için soruşturma başlattıklarını açıklamıştı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...