Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus hava yolu şirketi Aeroflot, Türkiye seferlerini artırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Rus hava yolu şirketi Aeroflot, Türkiye seferlerini artırdı

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya’nın resmi hava yolu şirketi Aeroflot, Türkiye ve Rusya arasındaki karşılıklı günlük tarifeli sefer sayısını 4'e çıkardı.

Aeroflot Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ladin Topaçlıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Rusya ile Türkiye arasındaki yolcu sayısının son önemde artış gösterdiğini, gelen taleplere cevap verebilmek için tarifeli sefer sayılarını artırdıklarını bildirdi.

Topaçlıoğlu, Aeroflot'un Türkler tarafından da tercih edilen bir hava yolu şirketi olduğunu belirterek, "Sefer sayılarımızı artırdık. Her gün İstanbul’dan Moskova’ya 3, Antalya’dan da bir uçuşu karşılıklı olarak gerçekleştirmeye başladık. Kış sezonu olmasına rağmen bu talep artışı bizleri mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Rusya dışında Havana, Çin, Tokyo ve Hong Kong’a çok sayıda Türk yolcu taşıdıklarını kaydeden Topaçlıoğlu, Aeroflot'un Business Traveller Rusya&CIS Ödülleri'nde Avrupa'nın en iyi hava yolu seçildiğini bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...