HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Barzani'den sert tepki: Bedelini ödeyecekler

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Barzani'den sert tepki: Bedelini ödeyecekler
IKBY Başkanı Barzani, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

IKBY Başkanı Barzani, "Kürtlerin gençlerine ve çocuklarına işkence edenler daima utançla anılacaklardır. Bu suçu işleyenler mutlaka bedelini ödeyeceklerdir." dedi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, terör örgütü PKK/PYD'nin Suriye'nin kuzeyinde göstericilere saldırmasını, "Bu suçu işleyenler mutlaka bedelini ödeyeceklerdir." şeklinde değerlendirdi.

Barzani, yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK/PYD'nın Haseke iline bağlı Amude ilçesinde göstericilere saldırmasına ve Suriye Kürt Ulusal Konseyi (ENKS) üyelerini alıkoymasına tepki gösterdi.

"Kürdistan bayrağını yakanlar, Kürtlerin gençlerine ve çocuklarına işkence edenler daima utançla anılacaklardır. Bu cürmü işleyenler mutlaka bedelini ödeyeceklerdir." ifadesini kullanan Barzani, Amude halkına PYD'ye karşı direnmeleri nedeniyle teşekkür etti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...