Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benin Cumhurbaşkanı Talon Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
Benin Cumhurbaşkanı Talon Türkiye'ye geliyor

DÜNYA Haberleri

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelecek.

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelecek. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Benin Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Talon'un, 6 Aralık 2016'da Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacağı bildirildi. Açıklamada, Talon'un 15 Temmuz terörist darbe girişimi sonrasında Benin'in Türkiye'ye desteği kapsamında gerçekleştireceği ziyaret sırasında, ikili ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınmasının, bölgesel ve uluslararası önemli meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının öngörüldüğü belirtildi.

Ziyaret çerçevesinde, Benin ile ilişkilerin çok boyutlu ahdi yapısını tamamlamak üzere bir dizi anlaşmanın imzalanacağı ifade edilen açıklamada, Talon'un ziyaretinin, iki ülke arasındaki ilişkilerin derinleştirilmesi ve çeşitlendirilmesi hedefi doğrultusunda yeni bir somut adım oluşturduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...