HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ukrayna'da polisler birbiriyle çatıştı: 5 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ukrayna'da polisler birbiriyle çatıştı: 5 ölü
Ukrayna, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Kiev’de bir köyde hırsızlık çetesine yönelik operasyona giden özel tim ile asayiş şubeden polisler arasında "yanlışlıkla" çatışma çıktı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı danışmanı ve milletvekili Anton Geraşenko’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, polis Kiev ve civarındaki bölgede hırsızlık yapan bir çeteyi çökertmek için plan hazırladı.

YANLIŞLIKLA ÇATIŞMA ÇIKTI

Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında bir köyde hırsızlık çetesini çökertmek isteyen birbirinden habersiz iki polis grubu arasında yanlışlıkla çıkan çatışmada beş polisin öldüğü bildirildi.

POLİS, POLİSİ GÖZALTINA ALDI

Operasyon öncesi yan evin alarm sisteminin çalışması üzerine olay yerine gelen asayiş şubeden başka polisler ise inşaat halindeki binada bulunan iki polisi şüpheli zannederek gözaltına aldı.

Hırsızlık çetesine yönelik operasyon için haber bekleyen özel tim ekipleri ise operasyon yerine geldiğinde iki sivil polisin minibüse alındığını görünce, bunların çete mensuplarınca ele geçirildiğini sandı.

5 POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Bunun üzerine özel timle asayiş şubeden polisler arasında başlayan çatışmada biri özel timden beş polis hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...