Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Halep aslında özgürleşiyormuş

Düzenleyen:
Halep aslında özgürleşiyormuş

DÜNYA Haberleri

Suriye’de ve özellikle Halep’te on binlerce Sünni Müslümanı kadın çocuk demeden Rusya ve İran destekli Şii teröristlerle birlikte katleden Beşar Esad “aslında Halep’i özgürleştirdiklerini” söyledi. Şam ve Humus’un kaybedilmesinin ardından muhaliflerin tek umudunun Halep olduğunu ifade eden Esad, binlerce katliamı gözardı ederek “Suriye’nin tamamını özgürleştirme kararı alındı ve Halep de bunun bir parçası” dedi.

Sivillere yardım için yapılan ateşkes çağrılarına karşı çıkan Esad, ordunun operasyona devam edeceğini de belirtti. Esad, Halep’i geri almanın savaşın gidişatını değiştirecek büyük bir zafer olacağını ancak bunun 5 yıldır süren savaşın sona ermesi için yeterli olmadığını da sözlerine ekledi.

ESMA’YA “KAÇ” TEKLİFİ

Esad, ayrıca Türkiye ile ilgili mesajlar da verdi. Türkiye ile Suriye’nin “mantıksal” olarak çok iyi ilişkiler içerisinde olması gerektiğini ifade eden Beşar Esad, “Ancak bu ilişkilerin normalleşmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan ümidim yok” açıklamasında bulundu. Esad ayrıca, krizin başladığı günlerde Türkiye ile Katar’ın eşi Esma Esad’a ülkesinden kaçması için teklifte bulunduğunu da öne sürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...