Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trump'ın ilk değişikliği Churcill oldu!

Düzenleyen:
Trump'ın ilk değişikliği Churcill oldu!

DÜNYA Haberleri

ABD'nin çiçeği burnunda Başkanı Trump, Barack Obama'nın Oval Ofis'ten kaldırdığı Winston Churcill büstünü yeniden ofise taşıdı.

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump eski başkan Obama'nın Oval Ofis'ten kaldırdığı bir büstü yeniden daha ilk günden geri getirdi. Görekmli bir yemin töreniyle göreve başlayan Trump, ilk iş gününe başladı.

İlk iş olarak imzaladığı kararnameler dışında çalışma odasında dekoratif bir değişikliğe de giden Trump Obama döneminde kaldırılan Winston Churcill'in büstünü yeniden Oval Ofis'e taşıdı. Trump'ın bu kararının bir mesaj içerip içermediği bilinmiyor. 

Obama döneminde İngiltere'nin eski başbakanlarından Winston Churcill'in büstünün  Martin Luther King ve Abraham Lincoln'ün büstlerinin bulunduğu odaya taşındığı açıklanmıştı.ABD Başkanı'nın önümüzdeki Perşembe günü İngiltere Başbakanı Theresa May ile Washington'da buluşması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...