HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pakistan Başbakanı Şerif yarın Türkiye'ye gelecek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Pakistan Başbakanı Şerif yarın Türkiye'ye gelecek
Pakistan, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

Pakistan İslam Cumhuriyeti Başbakanı Şerif, Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi beşinci toplantısı dolayısıyla yarın Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Pakistan İslam Cumhuriyeti Başbakanı Navaz Şerif, "Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Beşinci Toplantısı"na katılmak üzere yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Şerif, Başbakan Binali Yıldırım'ın davetine icabetle, 22-24 Şubat tarihlerinde, "Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Beşinci Toplantısı" münasebetiyle Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Dost ve kardeş ülke Pakistan'la yakın işbirliği en temel kurumsal yapılanmasını teşkil eden söz konusu toplantı münasebetiyle, ikili ve bölgesel konuların yanı sıra güncel uluslararası gelişmeleri de kapsayan, geniş yelpazede görüş alışverişinde bulunulacak.

Öte yandan, ziyarette, iki ülke arasında mevcut ahdi çerçeveyi daha da güçlendirecek yeni işbirliği anlaşmaları imzalanacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...