PKK sempatizanı vekil Belçika’da bakan oldu

Düzenleyen:
PKK sempatizanı vekil Belçika’da bakan oldu

DÜNYA Haberleri

Belçika’da Yeni Flaman İttifak Partisi, ülkede düzenlenen PKK etkinliklerine ve yürüyüşlerine katılan Zuhal Demir’i bakanlık görevine getirdi.

Yoksullukla Mücadele, Fırsat Eşitliği ve Engellilerden Sorumlu Devlet Bakanı Sleurs’un yerel seçimlere hazırlanmak için görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Zuhal Demir getirildi. Bugün yemin ederek görevine başlayacak olan Demir, geçtiğimiz aylarda Belçika devlet kanalının bir programına katılmış, bu programda PKK etkinliklerine katıldığı iddialarını yalanlamamıştı. Demir, PKK etkinliklerinde çekilen karelerin gösterilmesi üzerine, bunun olağan olduğunu söylemişti. PKK’ya sempati duymadığını söylese de sosyal medyada üzerinden yoğun tepki almıştı. Fotoğrafta terör örgütünün bayrağı ve elebaşı Öcalan’ın posteri de gözüküyordu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...