HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hollande'dan Trump'a Disneyland bileti teklifi

Düzenleyen: /
Hollande'dan Trump'a Disneyland bileti teklifi
Hollande, Trump, Haber

DÜNYA Haberleri

Fransız lider Hollande, terör saldırıları nedeniyle ülkesinin güvenliği olmadığı söyleyen ABD Başkanı Trump'a adını kullanmadan, "İsterse ona özel Disneyland bileti gönderebilirim böylece Fransa'nın ne olduğunu anlar" şeklinde yanıt verdi.

Fransa Devlet Başkanı François Hollande, ABD Başkanı Donald Trump’ın 'Paris artık Paris değil' açıklamalarına başkentin sembollerinden eğlence parkı Disneyland’le cevap verdi. Hollande, Fransa’yı daha iyi anlayabilmesi için Trump’ı Disneyland’e davet edebileceğini söyledi.

Hollande, geçmişte yaşanan terör olayları nedeniyle Paris’in artık ABD’li turistler için güvenli bir yer olmadığını söylenen Trump’a tepki gösterdi. Hollande, eğlence parkında yaptığı bir konuşmada Trump’ın adını vermeden, “Onlardan birine özel bir Disneyland bileti gönderebilirim, böylece buraya gelerek Fransa'nın ne olduğunu anlar" ifadesini kullandı. Holland, daha önce tarım fuarında yaptığı bir konuşmada da, Trump'ın Avrupa'daki müttefiklerine "saygısızlık" yapmasının doğru olmadığını söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...