Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Norveç'ten 'Türkiye' açıklaması: Bu bizim işimiz değil

Düzenleyen:
Norveç'ten 'Türkiye' açıklaması: Bu bizim işimiz değil

DÜNYA Haberleri

Norveç Dışişleri Bakanlığı darbeci 4 subay ile bir askeri ateşenin Norveç'e sığınma başvurularının kabul edilmesiyle ilgili "Bu bizim işimiz değil" denildi.

Norveç Dışişleri Bakanlığı NATO'da görevli dört subayı ile bir askeri ateşenin Norveç'e sığınma başvurularının kabul edilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı.
Bakanlık yapılan açıklamada, "Sığınma başvuruları konusunda kararı Norveç yasaları çerçevesinde Norveç Göçmen Dairesi verir, bu bizim işimiz değil" denildi.

"KARARI GÖÇMEN DAİRESİ VERİR"

Norveç Dışişleri Bakanlığı'nın televizyon kanalı NRK' ya gönderdiği mail açıklamasında ''Dışişleri Bakanlığı olarak, genelde Norveç Göçmen Dairesi'nin sığınma başvuruları konusunda aldığı kararlara gösterilen uluslararası tepkiler ile ilgili yorumda bulunmuyoruz. Sığınma başvuruları konusunda kararı Norveç yasaları çerçevesinde Norveç Göçmen Dairesi verir'' denildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...