Latin Amerika’nın tek Müslüman kadın pilotu

Düzenleyen:
Latin Amerika’nın tek Müslüman  kadın  pilotu

DÜNYA Haberleri

Ekvador ordusunda görev yapan Alvarez, “Benim için özel bir menü var. Ayrıca ibadet edebilmem için de görev saatlerimi ayarladılar” dedi

Ekvador Hava Kuvvetlerinin Müslüman kadın üyesi Muharip Pilot Teğmen Maybeline Thoraya Boraei Alvarez, bugüne kadar Latin Amerika ülkelerinin silahlı kuvvetlerinde görev yapan başka bir Müslüman kadın pilot olmadığını belirtti. Mısır asıllı Muhammed Boraei’nin kızı “Bütün arkadaşlarım benim Müslüman olduğumu biliyor ve buna saygı duyuyor. Dahası bugün bazı arkadaşlarımın İslam’ı araştırmaya başlamış olması da bana gurur veriyor” ifadelerini kullandı. İlk zamanlarda çok zorluklar yaşadığını ifade eden Boraei “İslam’a uygun olmayan yemeklerden dolayı 10 kilo verdim. Daha sonra benim için farklı bir menü sunulmaya başladı. Ayrıca ibadet edebilmem için de görev saatlerimi ayarladılar” diye konuştu. 25 yaşındaki Boraei’nin hedefi savunma bakanı olmak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...