HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İsrail askerleri oyuncağını arayan çocuğu gözaltına almak istedi

Düzenleyen: /
İsrail askerleri oyuncağını arayan çocuğu gözaltına almak istedi
İsrail, Filistin, Gazze, Kudüs, , Haber

DÜNYA Haberleri

Batı Şeria'da İsrail askerleri, oyuncağını arayan Filistinli bir çocuğu gözaltına almak istedi. O anlar cep telefonuyla kaydedilirken, mahalleli çocuğu askerlerin elinden geri aldı.

Batı Şeria'daki insan hakları teşkilatı B'Tselem, İsrail askerlerinin 8 yaşındaki bir çocuğu gözaltına almak için sürüklediklerini gösteren bir video yayınladı.

OYUNCAĞINI ALMAK İSTEMİŞTİ

Görüntülerde, Sufyan Abu Hiteh adındaki çocuk oyuncağını aramak için yalın ayak evden çıkıyor. 15 kadar İsrail askeri, taş atan çocukları ararken Sufyan'ı da alıkoyuyor.

SORGUYA ÇEKTİLER

Kiryat Arab Mahallesinde taş atan çocukları arayan İsrail askerleri, Süfyan'ı, Hareyka'daki evlerin arasından alıyor ve sorgulamak üzere götürüyor. Fililstinli çocuğu İsrail askerleri sorguya çekiyor, daha sonra çocuğun ailesi ve mahalleli, çocuğu İsrail askerlerinden geri alıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...