HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sarkisyan'dan Azerbaycan ve Türkiye'ye küstah tehdit

Düzenleyen:
Sarkisyan'dan Azerbaycan ve Türkiye'ye küstah tehdit
Ermenistan, Türkiye, Azerbaycan, Haber

DÜNYA Haberleri

Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan, "komşu ülkeler" tanımını kullanarak Rusya'nın vurucu gücü İskender füzelerine sahip olduklarını ve gerektiğinde bu silahı kullanmaktan çekinmeyeceklerini öne sürdü.

Ermenistan işgali altındaki Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ'da asker aileleriyle bir araya gelen Sarkisyan bölgede yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Sarkisyan konuşmasında Azerbaycan ve Türkiye'yi ima ederek tehditler savurdu. Ermenistan ordusunun Rusya'nın önemli silahlarından İskender füzelerine sahip olduğunu öne süren Sarkisyan, "Komşu ülkeler bu silahı kullanabileceğimizi çok iyi biliyor" dedi.

TÜRKİYE VE AZERBAYCAN'A AÇIK TEHDİT
 
Ülkesinin bölgeyi nasıl terörize ettiğini umursamayan Sarkisyan, "Bugün elimizde, savaşa susayan komşularımızın sahasında yer alan en önemli altyapı ve tesisler başta olmak üzere tüm istikametleri hedef almış süper modern silah gücü var." ifadelerini kullandı.

SARKİSYAN KAYIPLARINI ÇABUK UNUTTU

Öte yandan geçtiğimiz aylarda yaşanan Ermenistan provokasyonları sonrası harekete geçen Azerbaycan ordusu çok kısa sürede geniş bir alanı işgalden kurtarmıştı. Yaşanan şiddetli çatışmalarda Azerbaycan'ın modern silah gücü Sarkisyan'ın iddialarını açıkca boşa çıkarmış, Ermenistan ve desteğindeki terörist güçlere ağır kayıplar verilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...