Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY'ye yasak uygulayan ABD'den skandal

Düzenleyen:
THY'ye yasak uygulayan ABD'den skandal

DÜNYA Haberleri

THY'ye kabin yasağı uygulayan ABD'de skandal bir karara imza attı. ABD'nin en büyük havayolu şirketlerinden United Airlines, tayt giyen iki kız çocuğunun uçağa binmesine izin vermedi.

ABD basınında yer alan haberlere göre, Denver Uluslararası Havalimanı'ndan Minneapolis'e gidecek olan iki kız çocuğu, kıyafetlerinin "uygun olmadığı" gerekçesiyle uçağa alınmadı.
Havayolu şirketi yetkilisi, "United pass" bileti sınıfındaki yolculardan kıyafetlerini değiştirmelerini ya da taytlarının üstüne elbise giymelerini istedi.
Tayt giyen başka bir yolcu ise kıyafetini değiştirdikten sonra uçağa binebildi.

"KIYAFET KURALLARINA UYMADI"

Sosyal medyada havayolu şirketine tepkilerin artmasının ardından, United Airlines, uçağa alınmayan yolcuların kıyafetlerinin seyahat ettikleri bilet sınıfının "kıyafet kurallarına uymadığı" açıklamasında bulundu.

THY UÇAKLARINA UYGULANAN YASAK

ABD ve İngiltere'ye İstanbul'dan yapılan direkt uçuşlarda yolcuların cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını uçak kabininde taşımamasına yönelik yasak bu sabahtan itibaren Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında uygulanmaya başlandı. Yasak, Türkiye ile birlikte, 7 ülkeyi daha kapsıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...