HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cansız bedenlerin kepçeyle dereye atıldığı görüntüler kan dondurdu

Düzenleyen: /
Cansız bedenlerin kepçeyle dereye atıldığı görüntüler kan dondurdu
Irak, Musul, Ceset, Haber

DÜNYA Haberleri

Irak'ın Musul kentinde kimyasal saldırıda hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin, Haşdi Şabi bayrağını bulunan bir kepçeyle dereye atılmasına ilişkin görüntüler kan dondurdu.

Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarmak için başlatılan operasyonda, yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre,17 Ekim'den bugüne 4 binden fazla sivil hayatını kaybederken, 2 binden fazla sivil de çöken binaların altında kaldı.

Devam eden operasyonlard çekilen bir görüntü ise izleyenlerin kanını dondurdu. Hayatını kaybeden yüzlerce sivilin cesetlerine yapılan işkence ortaya çıktı.

CESETLERİ KEPÇEYLE DEREYE ATTILAR

Musul'da çekilen görüntülerde, İran destekli Haşdi Şabi militanlarının bayrağını taşıyan bir kepçenin kimyasal saldırıda hayatını kaybedenlerin cesetlerine yönelik şiddet görüldü.

MİLİTANLARIN GÜLME SESLERİ DUYULUYOR

Bir derenin kenarında tek tek sıralanan cesetlerin kepçenin bomu ile bir araya toplandığı anlaşılan görüntülerde, Haşdi Şabi milislerinin bu anlarda güldükleri de duyuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...