HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kuveyt'ten İngiltere'ye uçuşlarda yeni güvenlik önlemleri

Düzenleyen: /
Kuveyt'ten İngiltere'ye uçuşlarda yeni güvenlik önlemleri
Kuveyt, İngiltere, Uçak, Güvenlik Önlemi, Haber

DÜNYA Haberleri

Kuveyt'ten doğrudan İngiltere'ye gidecek yolculara havalimanında uygulanan güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

İngiltere'nin Kuveyt Büyükelçisi Matthew Lodge, yaptığı açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'ndan İngiltere'ye doğrudan seyahat edecek yolcuların ilave güvenlik önlemlerine tabi tutulacağını belirtti.

Yeni güvenlik önlemlerinin uzun sürebileceğini aktaran Lodge, bu nedenle seferleriyle ilgili sorunlar çıkmaması için uçuşlarından bir süre önce havalimanında olmaları gerektiğini ifade etti.

Kuveyt havalimanındaki güvenlik önlemleri için ilgili birimlerle iş birliği içinde olduklarını ve bu verimli koordinasyona devam edilmesi gerektiğini vurgulayan Lodge, ülkesine yapılan uçuşlar için 6 ülkenin daha havalimanlarına getirilen yeni güvenlik önlemlerinin ardında siyasi veya ekonomik gündemlerinin bulunmadığını kaydetti.

Lodge, İngiliz hükümetinin, olası riskler karşısında detaylı güvenlik değerlendirmelerine dayanarak yolcuların emniyet ve istikrarını gözetme çabasıyla güvenlik önlemi uygulandığı söz konusu ülkeler arasında Türkiye, Lübnan, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün ve Tunus'un da yer aldığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...