HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Putin 'ABD seçimlerine karıştınız mı' sorusuna, 'no' diye cevap verdi

Düzenleyen: /
Putin 'ABD seçimlerine karıştınız mı' sorusuna, 'no' diye cevap verdi
Rusya, Putin, , Haber

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Putin, gazetecilerin Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarına karışıp karışmadığı sorusu üzerine, yanıtı dudaklarından okumalarını istedi ve "No" ifadesini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın ABD'nin büyük güç olduğunu düşündüğünü ve ortaklık ilişkisi kurmak istediğini, başka söylentilerin ise uydurma olduğunu belirtti.

Putin, şu şekilde konuştu: "ABD'nin ortaklık ilişkisi kurmak istediğimiz büyük bir güç olduğunu düşünüyoruz. Başka söylentiler, Rusya'ya yönelik provokasyon, uydurma ve yalandır. Bütün bunlar ABD'nin iç politikasında kendi tutumunu güçlendirmek için kullanılıyor. Rusya'ya yönelik saldırgan söylentiler, ABD'nin iç siyasi güçleri tarafından kendi çıkarına, popülerliğini arttırmak için kullanılmaktadır."Umarım en kısa zamanda Rusya-ABD ilişkileri normalleşecek"

"ABD İLE RUSYA İLİŞKİLERİ ER GEÇ NORMALLEŞECEK"

Kamuoyu araştırmalarına göre ABD'de çok sayıda 'Rusya dostunun' olduğunu gösterdiğini dile getiren Putin, "Er ya da geç, umarım ki en kısa zamanda, Rusya ile ABD arasındaki ilişkiler normalleşecek" dedi.

Putin, Rusya ve ABD'nin diplomatik ilişkilerinin bozulmasına yönelik çabaların, Amerikan halkının büyük çoğunluğunun çıkarına olmadığını da vurguladı. - Moskova

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...