Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsviçreli casus Almanya'da faaliyet gosterirken yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: BBC
İsviçreli casus Almanya'da faaliyet gosterirken yakalandı

DÜNYA Haberleri  / BBC

​54 Yaşındaki İsviçre Vatandaşı Daniel M. hakkında Alman Savcılığı tarafından 2012 yılında büyük bir yabancı güç için Almanya’da casusluk faaliyetlerinde bulunduğu gerekçesi ile geçen sene tutuklama emri çıkartılmıştı. İsviçre Vatandaşı bugün Frankfurt ama Main’da tutuklandı.

Almanya Savcılığından yapılan açıklamada, İsviçre Vatandaşı Daniel M.’e ait evlerde ve iş yerinde aramalar yapıldığı belirtildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkartılan İsviçre’li Daniel M. Mahkeme tarafından tutuklanarak Cezaevine gönderildi. Mahkeme İsviçre Vatandaşı olan Daniel M.’in  casusluk faaliyetleri yaparken yanında suç ortaklarının olup olmadığı hakkında araştırma yapıldığını açıkladı. Ayrıca Frankfurt Savcılığı, İsviçre’li Casus’un hangi yabancı güç için  casusluk faaliyetlerinde bulunduğu hakkında bilgi vermedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: BBC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...