HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trump'ın damadı da FBI'ın Rusya soruşturmasına takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trump'ın damadı da FBI'ın Rusya soruşturmasına takıldı
Trump, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Trump'ın damadı Jared Kushner'in, Rusya'nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak ile yaptığı görüşmelerden dolayı Federal Soruşturma Bürosunun soruşturmasına takıldığı bildirildi.

Amerikan Washington Post gazetesinde yer alan habere göre ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner, FBI'ın Rusya soruşturmasına doğrudan dahil edilmeden sadece Rus Büyükelçi ile görüşmeleri kapsamında soruşturuldu.

Buna göre Kushner'n Rus Büyükelçi Kislyak ve bir Rus banka yöneticisi ile geçen yıl aralık ayında yaptığı bazı görüşmeler, FBI'ın Rusya soruşturmasını sürdürürken karşısına çıktı. Ardından söz konusu görüşmeleri incelemeye başlayan FBI'ın, bu görüşmelerle soruşturma arasında doğrudan bir bağlantı olup olmadığını anlamaya çalıştığı kaydedildi.

Trump'ın damadının görüşmelerinin FBI incelemesine alındığının ortaya çıkmasının Beyaz Saray ile FBI arasındaki gerilimi iyice artıracağı yorumları yapılıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...