HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Schulz’dan küstah değerlendirme: Erdoğan, Putin ve Trump...

Düzenleyen:
Schulz’dan küstah değerlendirme: Erdoğan, Putin ve Trump...
Martin Schulz, Haber

DÜNYA Haberleri

Alman SPD lideri ve AP eski başkanı Schulz, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Trump hakkında küstah bir değerlendirmede bulundu.

Almanya’da Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) lideri ve Avrupa Parlamentosu eski başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği’ni Türkiye, Rusya ve ABD'ye tepki göstermeye davet etti. Bu ülkelerde demokrasinin zayıfladığını savunan Schulz, "bu ülkelere sert tepki verelim" dedi.

"OTOKRATİK YÖNETİCİLER"

Haber 7’de yer alan habere göre; Küstah açıklamalarıyla haddini aşan Alman lider, bu üç ülkede liderlerin "otokratik yöneticiler" gibi davrandığını söyledi.

"AVRUPA'YI GÜÇLÜ HALE GETİRMELİYİZ"

AB'nin çökmeye başladığının farkında olan Schulz, şu ifadeleri kullandı: "Avrupa’yı canlandırmak ve daha güçlü hale getirmek önemli. Bu sadece sözlerle değil, somut politikalarla yapmalıyız. G20’de otokratik yöneticiler gibi davrananlar var: Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump."

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...