Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin ile görüşüyordu! Eşi toplantıyı bastı

Düzenleyen:
Putin ile görüşüyordu! Eşi toplantıyı bastı

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump arasındaki görüşme çok uzayınca ABD’nin First Lady’si Melania Trump’ın görüşmeye müdahale etmeye çalıştığı belirtildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşme çok uzayınca ABD’nin First Lady’si Melania Trump’tan görüşmeye müdahale etmeye çalıştığı belirtildi."İki liderin konuşacak çok konu biriktiğini" söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, görüşme uzayınca bir anda odaya First Lady’nin girerek liderleri sohbete son vermeye ikna etmeye çalıştığını ancak başaramadığını anlattı.Tillerson, "Karşılıklı ilgi ve fikir alışverişi öyle bir seviyeye ulaştı ki liderlerden kimse durmak istemedi. İnsanlar odanın kapısını açıp içeriye bakıyordu. Hatta sonra First Lady’yi de gönderdiler, bizi oradan çıkarabilecek mi diye görmek istediler. Belli ki başaramadı" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...