İnşaat köpüğünü saç köpüğü ile karıştıran kadın sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
İnşaat köpüğünü saç köpüğü ile karıştıran kadın sosyal medyayı salladı

DÜNYA Haberleri

Yanlışlıkla saçlarına inşaat köpüğü sıkan kadının bir hastanenin acil servisinde beklerken koltukta oturduğu mutsuz halleri sosyal medyaya yayıldı. Avrupa'yı sallayan fotoğraf, ilginç yorumlara neden oldu.

Avrupada bir hastanenin acil servisinde saçlarındaki köpük ile bekleyen kadının durumu, cilt bakımı ile ilgili herhangi bir şey kullanmadan önce, ürün üzerindeki yazıyı okumanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

TÜM AVRUPA'YA YAYILDI

Sosyal medya üzerinden paylaşılan ve kısa süre içinde tüm Avrupada yayınlanan fotoğrafta, bir kadının mutsuz bir şekilde, tüm saçları inşaat köpüğü içinde kalmış ve sertleşmiş bir şekilde oturuyor.

 

Kadının saçındaki köpüğün içinde yaprak ve dal parçalarının olması, sosyal medyada "inşaat köpüğünü, saç köpüğü ile karıştırmasından daha öte bir yanlış" yorumlarına neden oldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...