Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katar, Suudi Arabistan'dan kara sınır kapısını açmasını istedi

Düzenleyen:
Katar, Suudi Arabistan'dan kara sınır kapısını açmasını istedi

DÜNYA Haberleri

Katar, hacı adayı vatandaşlarının kutsal topraklara rahatça gidebilmeleri için Suudi Arabistan'dan, uçaklarının Cidde havalimanına inişine izin vermesini ve kara sınır kapısını açmasını istedi.

Katar, hacı adayı vatandaşlarının kutsal topraklara rahatça gidebilmeleri için Suudi Arabistan'dan Katar uçaklarının Cidde havalimanına inişine izin vermesini ve kara sınırını açmasını talep etti.Katar Ulusal İnsan Hakları Komisyonu (NHRC) Başkanı Ali bin Samih el-Meri, başkent Doha'da düzenlediği basın toplantısında Suudi Arabistan'dan Katarlı hacı adaylarının kutsal topraklara rahatça gidebilmeleri için Katar uçaklarının Cidde havalimanına inişine izin vermesini ve dar gelirlilerin geçişi için kara sınırını açmasını istedi.Suudi Arabistan'ın Katarlı hacı adaylarına kutsal topraklara gitmek için bazı şartlar öne sürdüğünü belirten Meri, komisyonun Suudi Arabistan'dan bu engellerin ve zorlukların kaldırılmasını talep ettiklerini aktardı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...