Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

YouTube, YPG'nin medya hesabını kapattı

Düzenleyen:
YouTube, YPG'nin medya hesabını kapattı

DÜNYA Haberleri

Amerikan merkezli popüler video paylaşım sitesi YouTube, 'PKK'nın Suriye'deki kolu' olarak bilinen YPG’nin medya hesabını kapattığı belirtildi.

YPG, yaptığı  açıklamada, YouTube'nin ilkelerini ihlal etmediklerini ve kapatmaya sebep gösterilen paylaşımlyarın Rakka'dan sivillerin kurtarılması ihle ilgili olduğunu belirtti. PKK terör örgütünün Suriye'deki kolu olarak bilinen ve ABD öncülüğündeki koalisyonun desteği ile Rakka'da DEAŞ'a yönelik operasyon yapan YPG'nin Youtube'daki hesabı kapatıldığı belirtildi. YPG'ye yakınlığı ile bilinen Suriye'deki Kürt sitelerinde yer alan habere göre, açıklama yapan YPG, YouTube'nin ilkelerini ihlal etmediklerini ve kapatmaya gerekçe gösterilen paylaşımların DEAŞ zulmünden kurtarılan Rakkalı sivillere ait görüntüler olduğunu açıkladı. YPG, DEAŞ'ın vahşet içeren videoların halen yayınlanmasına YouTube tarafından izin verildiğini dikkat çekerek, kararın siyasi olduğunu öne sürdü. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...