Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

188 km hızla esen kasırgaya karşı ölçüm yaptı

Düzenleyen:
188 km hızla esen kasırgaya karşı ölçüm yaptı

DÜNYA Haberleri

Florida'da bir meteoroloji mühendisi, Irma'yı Irmanın şiddetini ölçmek istedi. Araçtan çıkıp rüzgara karşı koymaya çalışırken olanlar oldu.

ABD'nin Florida eyaletini etkisi altına alan Irma, hayatı felç etti. Ancak kimileri için bu kasırga ilginç deneylere sebep oldu. Aracı ile bölgeye gelen bir Meteoroloji Mühendisi, rüzgarın kuvvetini test etmeye çalışırken zor anlar yaşadı.

RÜZGARDA ADETA SAVRULDU
Meteoroloji Mühendisi yüzüne bir maske takarak aracın kapısını açtı, ardından dışarı çıkarak rügarın şiddetini ölçmeye çalıştı. Kasırgaya karşı ayakta durmakta güçlük çekti.

188 km hızla esen kasırgaya karşı ölçüm yaptı

Elinde tuttuğu telefon ile yolda ileri adımlar atmaya çalışan adam saatteki hızı 290 km'yi bulan canavar rüzgarlar karşısında düz yolda dahi yürüyemiyor, üstüne birde tökezleyerek yere düşüyor.

Bir süre sonra kendini toparlamayı başaran adam ayağa kalkarak rüzgarın karşısında zor da olsa dikiliyor, ayakta kalmayı başarıyor. Rüzgarın şiddetini ölçen adam bölgede 188 km hızını tespit etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...