Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'da alarm! 20 bin kişi tahliye edildi

Düzenleyen:
Rusya'da alarm! 20 bin kişi tahliye edildi

DÜNYA Haberleri

Moskova'da eş zamanlı yapılan ihbarlar nedeniyle tren istasyonları, alışveriş merkezleri ve üniversitelerden 20 binden fazla kişinin tahliye edildiği bildirildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da, bazı alışveriş  merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik kaynağı belirsiz  bomba ihbarları nedeniyle 20 binden fazla kişinin söz konusu yerlerden tahliye  edildiği bildirildi. 

AVM'LER, ÜNİVERSİTELER, OTELLER...
 
TASS haber ajansının emniyet kaynaklarına dayandırarak verdiği habere  göre, Moskova şehir merkezinde, aralarında alışveriş merkezleri, tren  istasyonları, üniversiteler ve otellerin de bulunduğu 30'dan fazla binaya yönelik   telefonla yapılan kaynağı belirsiz bomba ihbarları nedeniyle tahliyeler  başlatıldı.
 
Binalardan 20 binden fazla kişinin tahliye edildiği kaydedilirken,  ihbarların devam ettiğine de vurgu yapıldı.
 
Dün Rusya'nın aralarında bazı büyük şehirlerinin de bulunduğu 22  şehirde kaynağı belirsiz telefon ile bomba ihbarları yüzünden 45 bin kişinin  tahliye edildiği, bugün ise 17 şehirde 190 binaya yönelik ihbarlar yapıldığı  ifade ediliyor.

Rusya'da alarm! 20 bin kişi tahliye edildi

 
Rusya'da alarm! 20 bin kişi tahliye edildi
Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...