Rus savaş uçakları PKK'yı vurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü

Düzenleyen:
Rus savaş uçakları PKK'yı vurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Rus savaş uçaklarının Deyr-i Zor'da yanlışlıkla terör örgütü YPG/PKK teröristlerini bombaladığı, 45'den fazla PKK'lı teröristin öldürüldüğü ileri sürüldü.

Rusya'ya ait olduğu belirtilen savaş uçaklarının Deyr-i Zor kenti doğusunda düzenlediği hava saldırısında en az 45 YPG'li terörist öldü.
 
Yerel haber kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Rusya'ya ait olduğu belirtilen savaş uçakları bu sabah Deyr-i Zor kenti kuzeydoğu kırsalında ilerlemekte olan ABD destekli YPG güçlerine yönelik hava saldırısı düzenledi.
 
EN AZ 45 YPG'Lİ ÖLÜ

 
Kaynaklar, düzenlenen hava saldırısında en az 45 YPG'li teröristin öldüğünü, onlarca teröristin de yaralandığını ifade ediyor.
 
PKK'YA YAKIN KAYNAKLAR DA DOĞRULADI
 
Terör örgütü YPG'ye yakın internet siteleri de saldırıyı doğruladı. Terör örgütünden yapılan açıklamada; Suriye ve Rus savaş uçaklarının, Deyr-i Zor’a bağlı Sanayi bölgesi yakınlarında bu sabah gerçekleştirdiği saldırıda ölü ve yaralıların olduğu bilgisi yer aldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...